PROVINSSI 2025 ENSIMMÄISET ESIINTYJÄT JULKISTETTU

Seinäjoen Törnävänsaarella 26.-28. kesäkuuta 2025 järjestettävän Provinssin ensimmäiset ohjelmakiinnitykset on julkistettu ja Super Early Bird liput ovat nyt myynnissä.

Ensimmäiset makupalat ensi kesän kansainvälisestä musiikkikattauksesta tarjoilevat modernin metallin kärkinimiin kuuluva Lorna Shore (US) ja valtaisaan kansainväliseen nousukiitoon singonnut elektrocore-poppoo Electric Callboy (DE) sekä rakastettu kelttipunk-ikoni Flogging Molly (US/IE). Kotimaista osaamista puolestaan edustaa uutta albumiaan valmisteleva suursuosikki Haloo Helsinki!

Kuluvan vuoden kesänä historiansa suurimman yleisömäärän keränneen Provinssin ohjelmistoon on luvassa runsaasti täydennyksiä musiikkikentän kaikilta osa-alueilta kuluvan vuoden puolella. Musiikin lisäksi ainutlaatuisia elämyksiä kaikille aisteille tarjoavan Ihmisten juhlan erikoishintaiset Super Early Bird -liput ovat myynnissä osoitteessa provinssi.fi/liput. Myynnissä olevien 3pv ja 3pv VIP Early Bird -lippujen rinnalla saatavilla on rajoitettu määrä Free Bird -lippuja. Ostamalla Free Bird -lipun voi jo nyt varmistaa pääsyn Provinssiin yhtenä päivänä, mutta asiakas saa päättää haluamansa osallistumispäivän vasta rannekkeenvaihdon yhteydessä. Päivää ei siis tarvitse valita etukäteen ja lippu kelpaa sellaisenaan rannekkeenvaihdossa. Paljon kysytyt ja toivotut majoituspaketit tulevat myyntiin myöhemmin tämän vuoden puolella.

PROVINSSI 26.–28.6.2025
Seinäjoki, Törnävänsaari

ELECTRIC CALLBOY (DE) / FLOGGING MOLLY (US) / LORNA SHORE (US) / HALOO HELSINKI! + kymmeniä lisäyksiä luvassa

LIPUT
Myynnissä nyt osoitteessa provinssi.fi/liput

3pv Super Early Bird  199 EUR
3pv VIP Super Early Bird 299 EUR (K-18)
Free Bird 139 EUR (Huom. Free Bird -lippu ei sisällä VIP-lippua.)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä