LOPPUUNMYYDYLLE LAURI HAAV - HYVÄSTI, AINO -ERIKOISKEIKALLE IKÄRAJATON LISÄPÄIVÄ

Suomen tämän hetken suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lauri Haav viimeistelee Aino-kiertueensa Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa esittäen uransa tähän saakka suurimmat keikat 20. ja 21. joulukuuta.

Hyvästi, Aino -erikoiskeikoilla tullaan kuulemaan kokonaisvaltainen läpileikkaus Haavin Aino-menestysalbumiin ja tähänastisen uran suurimpiin hitteihin. Perjantain loppuunmyydyn keikan rinnalle järjestettävän lauantain ikärajattoman lisäkeikan liput tulevat myyntiin 4. syyskuuta kello 9 Lippu.fissä.

”Upeeta, että eka Kaapelitehtaan keikka on jo loppuunmyyty! Näistä kahdesta illasta tulee upeet. Siistii, että päästään yhdessä fanien kanssa heittää hyvästit Ainolle<3”, Lauri Haav tunnelmoi.

Alkuvuodesta Emma Gaalassa Vuoden artisti -yleisöäänestyksen voittanut ja massiivisen kesäkiertueen juuri päättänyt Lauri Haav on yksi viime vuosien puhutuimmista kotimaisista artisteista. Haavin viime vuonna julkaistu Aino-albumi on kerännyt yli 40 miljoonaa kuuntelukertaa viihtyen virallisen albumilistan kärkisijoilla nyt miltei 30 viikkoa. Jyväskyläläislähtöinen, rouhean pehmeästä äänestään ja rehellisen samastuttavista lyriikoistaan tunnettu Lauri Haav liikkuu rapin, r&b:n ja popin välimaastossa ennakkoluulottomasti ja rohkeasti. Lyhyessä ajassa oman musiikkityylin luonut artisti niittää vakuuttavaa suosiota yli genrerajojen. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä