À la Park on hedonistisen herkullinen festivaali, jota juhlittiin ensimmäistä kertaa 1.–2. elokuuta 2025 Helsingin Meripuistossa.
Kaikkia aisteja hellivän tapahtuman keskiössä on rento ajanvietto, kesäiset nautinnot sekä kiireetön ja mutkaton ystävien kesken oleskelu ja se nivoo uudenlaisella tavalla yhteen livemusiikin sekä ensiluokkaiset ravintolakokemukset ja laadukkaat kesäjuomat.
Kaivarin kupeessa kesällä 2025 järjestetty tapahtuma tarjoili kävijöilleen kattauksen rakastettuja live-esiintyjiä, kuten José González, Ellinoora, BEHM, Samuli Putro ja Vesterinen yhtyeineen, sekä kokonaisuuden kiinnostavimpia ravintoloita, kuten Maukku, Ravintola 305, N4KU sekä Cafe Tampopon ja Sake Bar & Izakayan yhteistoteutus. Kansainvälisesti meritoituneet suomalaiset huippukokit Toni Toivanen ja Juho Ekegren perustivat festivaaliviikonlopun ajaksi Koti-nimisen fine dining -ravintolan, joka tarjosi viiden ruokalajin mielettömän kesäisen menukokonaisuuden eksklusiivisesti vain neljän kattauksen ajan. Lisäksi tapahtumassa koettiin riemastuttavaa puheohjelmaa, jota luotsasivat Maria Veitola sekä Jorma Uotinen ja Sami Sykkö.
Festivaalin suunnittelussa työryhmän tavoitteena oli luoda jotain sellaista, jota suomalaisella festivaalikentällä ei ole koettu, ja tarjota yleisölle jotain vastustamattoman nautinnollista. Suunnittelun tukena toteutettiin laaja asiakastutkimus, joka sisälsi sekä määrällisen että laadullisen tutkimusosuuden, ja jolla pyrittiin kartoittamaan sitä, minkälaisia tapahtumia kävijämme aidosti toivovat kesäviikonlopuille.
À la Park tuo yhteen kaiken sen, mistä herkullinen ja tunnelmallinen kesäviikonloppu on tehty.