LOPPUUNMYYDYLLE LAURI HAAV - HYVÄSTI, AINO -ERIKOISKEIKALLE IKÄRAJATON LISÄPÄIVÄ

Suomen tämän hetken suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lauri Haav viimeistelee Aino-kiertueensa Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa esittäen uransa tähän saakka suurimmat keikat 20. ja 21. joulukuuta.

Hyvästi, Aino -erikoiskeikoilla tullaan kuulemaan kokonaisvaltainen läpileikkaus Haavin Aino-menestysalbumiin ja tähänastisen uran suurimpiin hitteihin. Perjantain loppuunmyydyn keikan rinnalle järjestettävän lauantain ikärajattoman lisäkeikan liput tulevat myyntiin 4. syyskuuta kello 9 Lippu.fissä.

”Upeeta, että eka Kaapelitehtaan keikka on jo loppuunmyyty! Näistä kahdesta illasta tulee upeet. Siistii, että päästään yhdessä fanien kanssa heittää hyvästit Ainolle<3”, Lauri Haav tunnelmoi.

Alkuvuodesta Emma Gaalassa Vuoden artisti -yleisöäänestyksen voittanut ja massiivisen kesäkiertueen juuri päättänyt Lauri Haav on yksi viime vuosien puhutuimmista kotimaisista artisteista. Haavin viime vuonna julkaistu Aino-albumi on kerännyt yli 40 miljoonaa kuuntelukertaa viihtyen virallisen albumilistan kärkisijoilla nyt miltei 30 viikkoa. Jyväskyläläislähtöinen, rouhean pehmeästä äänestään ja rehellisen samastuttavista lyriikoistaan tunnettu Lauri Haav liikkuu rapin, r&b:n ja popin välimaastossa ennakkoluulottomasti ja rohkeasti. Lyhyessä ajassa oman musiikkityylin luonut artisti niittää vakuuttavaa suosiota yli genrerajojen. 

Nov 2024
08

Tampere Tullikamarin Pakkahuone

Syksy 2024

Tickets
Dec 2024
20

Helsinki Cable Factory

Syksy 2024

Note
Hyvästi, Aino
Sold Out
Dec 2024
21

Helsinki Cable Factory

Syksy 2024

Note
Hyvästi, Aino
Tickets
Contact

Contact